Pozitív mérési eredmény, negatív következmény

2019. január 30. 13:26 | behir

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök Gyulán, Mezőkovácsházán és Békéscsabán.

Három férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt 2019. január 29-én, Békés megyében.

Az egyik férfi 18 óra 30 perc körül Gyulán, a Törökzugi soron közlekedett személygépkocsijával és érintőlegesen nekiütközött egy parkoló autónak. A helyszínen az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, majd az orvosi vizsgálat is megerősítette az ittas járművezetés gyanúját.

Egy órával később Mezőkovácsházán, a Sármezey Endre utcában igazoltattak a rendőrök egy szintén személygépkocsit vezető férfit és nála is pozitív lett a légalkohol mérés eredménye. Békéscsabán, a Kazinczy utca és az Ihász utca kereszteződéséből pedig 21 óra körül állítottak elő a rendőrök egy személygépkocsi-vezetőt, mert az ő esetében is alkoholfogyasztást jelzett a szonda.

A rendőrök mindhárom férfi vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellenük.

Az ittas járművezetés nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát, ezért a rendőrség kéri a járművezetőket, hogy tartsák be a szabályokat! Ha alkoholt fogyasztottak, ne vezessenek!

…hogy mindenki hazaérjen!

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL