Baleset, szabálysértés és ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök

2019. június 15. 10:47 | behir

Békéscsabán, az Árpád sor és a Degré utca kereszteződésében 2019. június 14-én 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a biciklis súlyos sérüléseket szenvedett.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2019. június 14-én 14 óra 45 perckor elfogtak egy férfit, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság sikkasztás miatt, a Gyulai Járásbíróság pedig csalás miatt körözött. A férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

A Békés Megyei Rendőrfőkapitányság rendőrei 2019. június 14-én 19 óra 30 perckor Csabaszabadiban elfogtak egy 52 éves kétegyházi férfit és egy 57 éves nagykamarási nőt zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mindkettőjüket előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és őrizetbe vették őket.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. június 14-én 20 óra 10 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy férfit, aki két órával korábban egy szarvasi benzinkúton tankolt az autójába, majd fizetés nélkül elhajtott. A rendőrök a 34 éves férfit lopás szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. június 14-én 22 óra 20 perc körül Nagyszénáson, a Szent István utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A nőt a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre, majd elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL