Békésen változik a polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendje

2020. május 17. 06:27 | behir

Május 18-ától a békési polgármesteri hivatal az általános ügyfélfogadási rend szerint tart személyes ügyfélfogadást, és az ügyintézési időben bejelentkezés nélkül is fogadja az ügyfeleket.

A hivatal tájékoztatja a lakosságot, hogy május 18. napjától az általános ügyfélfogadási rend szerint tart személyes ügyfélfogadást, és az ügyintézési időben bejelentkezés nélkül is fogadja az ügyfeleket.

Általános ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 8:00-12:00; 12:30-16:00

Kedd: nincs ügyfélfogadás

Szerda: 08:00-12:00; 12:30-18:00

Csütörtök: nincs ügyfélfogadás

Péntek: 08:00-12:00

 A telefonos tájékoztatást, az elektronikus és postai levélben küldött és fogadott iratok átvételét, illetve a portán kihelyezett kérelmek elvitelét és leadását továbbra is biztosítják, és az általános ügyintézési időben továbbra is lehetőség van az ügyintézővel előre egyeztetett időpontokban személyes ügyintézésre.

A polgármesteri hivatal telefonos elérhetősége, és időpontfoglalás az általános ügyfélfogadási időn belül a 06-66/411-011-es telefonszámon lehetséges.

Elektronikus levélcím: ugyintezes@bekesvaros.hu

Személyes megjelenés esetén maszkot kell viselni, valamint a kihelyezett kézfertőtlenítőt használni kell. Egy irodában egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat, kivéve azokat az eseteket, amikor csak együttesen lehet ügyet intézni (pl. házasságkötéssel kapcsolatos ügyek). Kérik az ügyfeleket, hogy ügyeljenek az előírt 1,5 méteres védőtávolság betartására a többi ügyféltől, valamint az ügyintézőtől.

Ügyfélfogadási időn kívül az ügyintézés nem lehetséges!

Az intézkedések célja az ügyfelek és munkavállalók egészségének védelme, a szolgáltatásaik fenntarthatóságának biztosítása.

 

További programok »

Itthon

Vetélkedővel hozták közelebb az egészségügyet a középiskolásokhoz

A Szenvedélyünk az egészség elnevezésű vetélkedőt 28 évvel ezelőtt találták ki a Békéscsabai Védőnői szolgálat munkatársai azért, hogy a középiskolán kívül is hasznos információhoz juttassák a fiatalokat. A rendezvénynek idén a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont, két év kihagyást követően.
2022. május 16. 16:54
FEL