Kálmán Tibor: A hivatali ügyintézés továbbra is telefonon történjen!

2021. március 3. 08:23 | behir

Békésen továbbra is érvényben vannak a polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendjét a koronavírus miatt érintő változtatások.

– Immár csaknem egy éve, hogy életbe léptek azok az intézkedések, melyek az ügyfélfogadás biztonságos rendjét szolgálják városunkban is. A járványgörbe viszonylagos ellaposodása idején sajnos megnőtt az ezt figyelmen kívül hagyók száma, egyre többen próbálták előzetes egyeztetés nélkül, személyesen intézni ügyeiket, ami mind rájuk, mind a hivatal dolgozóira veszélyt jelent. Különösen igaz ez most, a harmadik hullám intenzíven felívelő szakaszában, ezért nyomatékosan kérünk mindenkit az alábbiak szigorú betartására és helyezzék előtérbe a telefonos ügyintézést – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere.

A telefonos tájékoztatás, az elektronikus és postai levélben küldött és fogadott iratok átvétele, illetve a portán kihelyezett kérelmek elvitele és leadása továbbra is biztosított, valamint a személyes ügyintézésre az általános ügyintézési időben továbbra is lehetőség van az adott ügyintézővel előre egyeztetett időpontokban. 

A polgármesteri hivatal telefonos elérhetősége, és időpontfoglalás az általános ügyfélfogadási időn belül a 06-66/411-011-es telefonszámon lehetséges.

Elektronikus levélcím: ugyintezes@bekesvaros.hu

Általános ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8:00-12:00; 12:30-16:00
Kedd: nincs ügyfélfogadás
Szerda: 08:00-12:00; 12:30-18:00
Csütörtök: nincs ügyfélfogadás
Péntek: 08:00-12:00

Forrás: Facebook/Kálmán Tibor - hivatalos

Itthon

Az LMP továbbra is kiáll az őshonos nemzeti kisebbségek jogai mellett

A Lehet Más a Politika parlamenti frakciójának vezetője, Keresztes László Lóránt és Takács Péter, a párt dél-alföldi regionális elnöke tartott sajtótájékoztatót szerdán Békéscsabán. Kiderült, hogy az LMP az Európai Bizottság januári elutasító döntése után is tovább küzd a kisebbségek, köztük Székelyföld autonómiájáért.
2021. április 14. 18:42
FEL