Pap-Szabó Katalin a Békés Megyei Önkormányzati Hivatal új jegyzője

2022. szeptember 1. 17:40 | behir.hu

Zalai Mihály, a Békés Megyei Közgyűlés elnöke szeptember 1-jétől Pap-Szabó Katalint nevezte ki a Békés Megyei Önkormányzati Hivatalt vezető jegyzőnek.

A Békés Megyei Önkormányzat tájékoztatása szerint Pap-Szabó Katalin a Debreceni Egyetemen terület- és településfejlesztő geográfusként szerzett diplomát, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatta tanulmányait, ahol okleveles igazgatásszervező oklevelet kapott. Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Karán államtudományi doktori képzésén vesz részt. Közigazgatási pályáját az egyetem elvégzése után 2003-ban, a fővárosban kezdte, majd szülővárosában, Szeghalmon alapított családot. Jegyzőként először Bucsa és Kertészsziget önkormányzatai által alapított Bucsai Közös Önkormányzati Hivatalt vezette, majd 2019-től a Gyomaendrőd, Csárdaszállás és Hunya önkormányzatai által létrehozott Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatalának jegyzője volt, augusztus végéig.

Pap-Szabó Katalin a Békés Megyei Önkormányzati Hivatalt vezető jegyzőként az igazgatási munkán túl kiemelt jelentőséget tulajdonít a települések, – és ez által egész Békés megye – fejlesztésének. A hivatalnál korábban kialakított magas színvonalú projektmenedzsment tevékenység folytatása elsődleges célkitűzései között szerepel.

További programok »

FEL