Öt éves gyereket ütöttek el Kaszaperen

2018. november 18. 08:46 | behir

Kaszaperen és Mezőkovácsházán balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben és Dévaványán ittas járművezetés gyanúja miatt, Lőkösházán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében,november 17-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. Kaszaperen, az Árpád utcában, 7 óra 15 perc körül egy személyautó nem biztosított elsőbbséget és elütött egy öt éves gyermeket, aki a gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni. A mentők a fiút súlyos sérüléssel vitték kórházba. Mezőkovácsháza külterületén, 9 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról, árokba csúszott, majd felborult. A balesetben a jármű vezetője és utasa is könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök november 17-én, 0 óra után néhány perccel Dévaványán, a Sport utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indul a túrkevei férfi ellen, mert jogosítványa soha nem volt, az autónak pedig nem volt érvényes felelősség biztosítása és a műszaki érvényessége is lejárt. Ezután, Mezőberényben, a Szénáskert utcából, 21 óra 15 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök szintén egy személyautóval közlekedő férfit. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért a mezőberényi férfi vezetői engedélyét bevonták és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, november 17-én, 4 óra 30 perc körül a rendőrök elfogtak egy román férfit. A 38 éves D. Florin ellen az osztrák hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfit a Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

 

További programok »

Itthon

FEL