Őszi Divatnapok és Akciók Éjszakája a hétvégén

2017. október 11. 17:40 | Szendi Rita

Glamour napok lesznek október 13-14-én a Csaba Centerben, amit idén is kiegészít a bevásárlóközpont az Őszi Divatnapok és az Akciók Éjszakájával.

Két napon keresztül színes programokkal várja a vásárlókat a Csaba Center. A divatnapok házigazdája Dombóvári Vanda lesz. A vásárlókat pénteken Szabyest, Koós János és lánya, Koós Réka, majd szombaton Dér Heni szórakoztatja. A bevásárlóközpont vezetősége idén úgy döntött, hogy kevesebb fellépőt hív meg, de a vásárlók nagyobb nyereménnyel gazdagodhatnak majd. Két nap alatt ugyanis a több apró nyeremény mellett, három fődíjat is ki fognak sorsolni összesen 500 000 forint összegben.

– A divatbemutatókat nagyjából 15-20 üzlet adja. Idén új üzletek is be fognak mutatkozni, viszont a nyereményjátékban minden egyes üzletünk benne van, így bárhol vásárol valaki, tud nevezni a 100 nyereményre – fogalmazott a bevásárlóközpont igazgatója, Hrabovszki György.

Újdonság, hogy idén a Csaba Center színpadán zajlik majd a Miss Alpok Adria Békés Megye Szépe 2017. szépségverseny elődöntője is. Az eredményhirdetés szombat este lesz.

A résztvevők különböző smink- és stylist-tanácsadásokon vehetnek részt a két nap folyamán.

FEL