Összehajtott két fiatal biciklis Gyulán

2021. március 5. 11:02 | behir

Sarkadon balesetnél helyszíneltek, Hunyán ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Tegnap 19 óra 30 perc körül Sarkadon, a Petőfi utcában összeütközött két kerékpáros fiatal. Egyikük nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja – olvashatjuk a police.hu-n.

Szintén a tegnapi nap folyamán, 18 óra körül ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök a hunyai Petőfi Sándor utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda.

A 62 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyomaendrődi Rendőrőrsön végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Gyula

Őrizzük meg a nyitottságunkat – Villáminterjú Gugolya Mártával

Gugolya Márta etika-színháztörténet szakon végzett a Pannon Egyetemen. Szabadidejében rajzol, fest, ékszereket készít. Jelenleg a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikuma és Kollégiumában kollégiumi nevelőként és fejlesztőpedagógusként dolgozik. Villámválaszaiban azt is elárulta, hogy nem szeret senkit sem hazugságon érni, illetve kitért arra is, hogy kik a legfontosabb személyek számára.
2021. április 9. 07:30
FEL