Országos elismerésben részesült egy békéscsabai nyomozó

2022. december 14. 11:33 | behir.hu

Országos szintű elismerésben részesült Bárdos Benjamin r. zászlós, békéscsabai nyomozó. Szakterületei a kábítószeres bűncselekmények, a körözés és a sportrendezvények.

Rangos szakmai elismerést kapott 2022. december 12-én, Budapesten Bárdos Benjamin r. zászlós, a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozója. Kimagasló szakmai tevékenységéért a Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott ünnepségen dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes jutalomban részesítette.

 

 

A zászlós 2003 óta rendőr, hivatásos szolgálatát a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán kezdte járőrként. Később körzeti megbízott, majd 2014-ben nyomozó lett, főként kábítószerekkel kapcsolatos bűncselekmények felderítését végzi. Elhivatott szakmai munkájának köszönhetően az elmúlt időszakban több nyomozás során sikerült nagyobb mennyiségű kábítószert lefoglalni és a fogyasztók mellett terjesztőket is eljárás alá vonni. Emellett a körözési tevékenységet is kiemelkedően végzi, valamint a Békéscsabai Rendőrkapitányságon ő látja el a kapcsolattartói feladatokat is a városban működő szurkolói csoportokkal. Kiváló spotter, ezt az is mutatja, hogy a magyar rendőrség többször is delegálta már nemzetközi labdarúgó tornákra. 

További programok »

Itthon

A következő napokban is kora nyárias idő várható, sok napsütéssel

A következő napokban is kora nyárias idő várható sok napsütéssel, gomolyfelhőkkel és 25 Celsius-fok körüli maximumokkal. Kedden többfelé, a hét többi napján elszórtan lehet zápor, zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.
16:43
FEL