Országos elismerésben részesült egy békéscsabai nyomozó

2022. december 14. 11:33 | behir.hu

Országos szintű elismerésben részesült Bárdos Benjamin r. zászlós, békéscsabai nyomozó. Szakterületei a kábítószeres bűncselekmények, a körözés és a sportrendezvények.

Rangos szakmai elismerést kapott 2022. december 12-én, Budapesten Bárdos Benjamin r. zászlós, a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozója. Kimagasló szakmai tevékenységéért a Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott ünnepségen dr. Töreki Sándor r. vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes jutalomban részesítette.

 

 

A zászlós 2003 óta rendőr, hivatásos szolgálatát a Békéscsabai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályán kezdte járőrként. Később körzeti megbízott, majd 2014-ben nyomozó lett, főként kábítószerekkel kapcsolatos bűncselekmények felderítését végzi. Elhivatott szakmai munkájának köszönhetően az elmúlt időszakban több nyomozás során sikerült nagyobb mennyiségű kábítószert lefoglalni és a fogyasztók mellett terjesztőket is eljárás alá vonni. Emellett a körözési tevékenységet is kiemelkedően végzi, valamint a Békéscsabai Rendőrkapitányságon ő látja el a kapcsolattartói feladatokat is a városban működő szurkolói csoportokkal. Kiváló spotter, ezt az is mutatja, hogy a magyar rendőrség többször is delegálta már nemzetközi labdarúgó tornákra. 

További programok »

Itthon

Egy vegyesboltban „nyit” újra a posta Gerlán

2022 novembere után csütörtöktől újra igénybe lehet venni a postai szolgáltatásokat Gerlán. Mint ismert, másfél évvel ezelőtt összesen hat fiókját zárta be a Magyar Posta Békéscsabán, köztük Gerlán is. Egy postapartneri programnak köszönhetően azonban ismét lehet majd a városrészben levelet, csomagot feladni, csekket befizetni vagy készpénzt felvenni.
17:09
FEL