Orosházi Kórház: Felújítások a patológián

2019. április 2. 14:16 | behir

Az új bonctermi lámpák, radiátorok és nyílászárók beszerelése mellett több helyiségben is festettek és kijavították a burkolati hibákat az Orosházi Kórházban.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ „Diagnosztikai és orvosi laboratóriumi hálózat infrastrukturális feltételeinek javítása” című projektjének keretében végeztek különféle munkákat az egészségügyi intézmény Patológiai részlegén.

A földszinti boncteremben és kiszolgáló helyiségekben kicserélték a padlóösszefolyókat, műgyanta burkolattal öntötték ki a padlózatot, kijavították és pótolták a levált csempeburkolatot, élvédőkkel látták el a falak sarkait majd kifestették a falakat és új radiátorokat szereltek fel. Az emeleti szinten az irodákban és a laborokban kicserélték a tetőablakokat, majd itt is megtörtént a padló burkolása, festés, mázolás.

Az épületszerkezeti felújítások mellett egyéb fejlesztések is történtek. A patológusok munkáját segítik a boncasztalok fölé szerelt, az eddiginél jóval erősebb fényű energiatakarékos lámpák. Emellett az eddiginél modernebb, jobban szigetelő ajtót kapott a tetemhűtő, valamint felújították a hozzátartozók számára fenntartott megtekintő helyiséget is.

 

Forrás: Orosházi Kórház

További programok »

Itthon

Új kenyér ünnepe a Kistérségi Szociális Központban

A Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központban is ünnepséget rendeztek augusztus 20-a alkalmából. A vendégeket az intézmény igazgatója, valamint Békéscsaba polgármestere is köszöntötte csütörtökön, a kenyérszentelést követően pedig egy hagyományőrző népi zenés műsorral is kedveskedtek a résztvevőknek.
2019. augusztus 22. 17:42
FEL