Orosházi fiatalok mutatják meg, hogy miért kellene jobban vigyáznunk a Földre

2019. október 26. 07:32 | behir

Az orosházi Kvak Barnabás, Juhász Gergő és Pásztor Levente elgondolkodtató kisfilmükkel környezettudatos viselkedésre hívják fel a figyelmet.

Mutasd meg, hogy képzeled el a zöldebb jövőt, amelyben Te is szívesen élnél! – ez áll a Földgömb Alapítvány pályázati felhívásában, amely környezettudatosságra felhívó videó elkészítésére sarkkalta az indulókat – olvasható az OrosCafé-n. Kvak Barnabás, Juhász Gergő és Pásztor Levente csapat kategóriában indultak a Szakadék szélén című alkotásukkal és a szükséges kedvelés-mennyiség megszerzése után tovább is jutottak a következő fordulóba, amelyben zsűri dönt a nyertes filmről. 

 

 

A három fiú a Táncsics gimnáziumban tanul, a kamerázás régebb óta foglalkoztatja őket. Az már a gimnáziumban merült fel bennük, hogy együtt dolgozzanak, így alakult meg a Foster Media. A pályázat mellett elkészítették már a Táncsics Gólyatáborának videóját, illetve az Orosházi Női Kézilabda Club mérkőzéseinek összefoglalói is a nevükhöz fűződnek.

További programok »

Itthon

Diáksport napon mérték össze erejüket a Vízműben a sulisok

A Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium Jókai Mór Kollégiuma szervezett diáksport napot csütörtökön délután. A délután 15 órakor kezdődő versenyen részt vesznek a BMC-hez tartozó összes kollégium versenyző diákjai, akik öt számban, köztük lövészetben, dartsban, tollaslabdában és szkanderben mérték össze erejüket. 
16:40
FEL