Önvédelmi szemináriumot indítanak Füzesgyarmaton

2018. szeptember 17. 13:40 | behir

Önvédelmi szeminárimot tartanak Füzesgyarmaton, a városi sportcsarnokban. A harcművészeti oktatást Hanshi Robert Manole IX.DAN ju- jitsu nagymester, a Nippon Seibukan Akadémia közép- európai és romániai vezetője, az European Ju-jitsu Union alelnöke tartja a településen, szeptember utolsó hétvégéjén.

A kétnapos szeminárium részvételi díja 5000 Ft, illetve 2500 Ft/edzés. Szombaton két ciklusban 10 órától 12 óráig, valamint 14 órától 16 óráig tart. Vasárnap 10 órakor kezdik el a gyakorlati oktatást.

Hanshi Robert Manole IX.DAN a román harcművészet kiemelkedő személyisége, többször tartott már szemináriumot Magyarországon.  A mostani szeminárium anyagában kés használat, kés elleni védekezés, rövid bot technikák, kubotan, puszta kezes önvédelem, intézkedés technika szerepel. Nem csak harcművészetekkel foglalkozóknak ajánljuk, hanem a fegyveres testületek  tagjainak, illetve a közfeladatot ellátó dolgozóknak, mindenkinek, akit érdekel önmaga megvédése.

Ruházat: harcművész ruha övvel, vagy póló melegítő alsóval, tiszta edzőcipővel. Ajánlott felszerelés: rövid bot (60-80 cm.), fa vagy fém gyakorló kés.  A szeminárium emléklapok átadásával zárul.

Jelentkezni 2018.szeptember 24-ig lehet.

 

Fotó:

További programok »

Itthon

A Színészválogatott is játszott Mezőmegyeren, a családi napon

Egész napos rendezvényre várták a megyerieket és a csabaiakat a mezőmegyeri sport komplexumba hétfőn, a kora délelőtti óráktól. Napközben a színpadon Hevesi Imre, Balázs Pali, este Tabáni István énekelt, a nagypályán a Színészválogatott focistái rúgták a bőrlabdát.
2019. augusztus 19. 19:14
FEL