Online marketing képzés a Civil Közösségi Szolgáltató Központban

2023. június 12. 14:33 | Fajó Attila

"Így adj el egy jó ügyet!' - alcímmel képzési napot tart a vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató központ azon érdeklődő civil szervezetek képviselőinek, akik elmélyíteni kívánják ismereteiket az online marketing témájában.

A nap főelőadója, Berdó-Kovács Erika, a Fejér megyei Civil Központ kommunikációs munkatársa volt, akinek szakterülete az online marketing. Mint elmondta, egy civil szervezetnek esszenciális értéke van, de azt a 2023-as, modern viszonyok között képviselni, láttatni és ismertetni tudni kell, ha tetszik, menedzselni és "eladni", hogy azok a látens támogatók is megmozduljanak és aktivizálódjanak, akik a szervezet vagy egyesület által képviselt üggyel egyetértenek ugyan, de nem könnyen mozdíthatóak.

 

 

Herczegné Számel Annamária, a vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ vezetője köszöntette az alkalom elején a megjelent résztvevőket. Kiemelte: 18 civil szervezet 25 képviselője jelent meg a képzési napon.

 

 

– A civileknek meg kell tanulniuk jól megmutatni a mai modern viszonyok között azt, ami a tevékenységük fő vonalát képzi – nyilatkozta Herczegné Számel Annamária. Kellő hangsúlyt kell kapniuk az online térben a kormányzat munkáját segítő, a szociálpolitika törekvéseit gyakorlatban kivitelező és a társadalmi felelősségvállalást erősítő egyesületek és civil szervezetek – fűzte hozzá.

További programok »

Itthon

Olimpiatörténeti kiállítás nyílt a Belvárban

"Idén is lesz olimpia - hangolódás a 2024. évi ötkarikás játékokra" címmel olimpiatörténeti kiállítás nyílt a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban kedden. A megnyitó díszvendégei Márton Anita olimpiai bronzérmes súlylökő és Bökfi János olimpiai 4. helyezett súlyemelő voltak, akik több relikviát is adományoztak a kiállítás anyagába.
18:50
FEL