Önkéntes karanténba vonult a kétegyházi polgármester és a családja

2020. október 17. 12:21 | behir

Dr. Rákócziné Tripon Emese családja a napokban olyan nem kétegyházi személyekkel találkozott, akikről bebizonyosodott, hogy megfertőződtek a koronavírussal.

"A legnagyobb óvatosságot követve a családommal azt a felelősségteljes döntést hoztunk, hogy karanténba vonulunk!" – írta tegnap a közösségi oldalán Kétegyháza polgármestere.

Az eset kapcsán a Békés Megyei Hírlap felkereste dr. Rákócziné Tripon Emesét, aki az újságnak hangsúlyozta, hogy a család minden tagja tünetmentes és jól van. Hozzátette: a nagyközségben a tudomása szerint egyetlen fertőzött sincs.

 

További programok »

Koronavírus

Müller Cecília: Eredményesen védekezik Magyarország

Az egész világban, de főként Európában a koronavírus-járvány második hullámának azt a szakaszát éljük, amikor emelkedik a fertőzöttek, ezzel együtt az elveszett életek száma a környezetünkben és Magyarországon – mondta el Müller Cecília pénteken. Az országos tisztifőorvos hozzátette: ezzel együtt az Európai Unió adatai alapján – mely szerint a fertőzöttek és az elhunytak arányát egymillió lakosra vetítik le – Magyarország az uniós országok listájának közepén helyezkedik el.
15:20
FEL