Ökoturisztikai konferencián számolt be Békés értékeiről a város polgármestere

2022. november 24. 16:27 | behir.hu

Az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ konferenciáján Békés víziturisztikai tapasztalatairól beszélt Kálmán Tibor Egerben.

A városvezető közösségi oldalán osztotta meg gondolatait az eseményről. Mint írta, a konferencián Békés vízgazdálkodásának jó gyakorlatait mutathatta be.

– A mostani alkalommal kerekasztal beszélgetés résztvevőjeként volt lehetőségem megfogalmazni a vízi turizmus mai kérdéseit, fejlesztési lehetőségeit. A szakma legjelesebb képviselői mellett számos település és térség képviseltette magát a maga nemében eddig páratlan szakmai fórumon – fogalmazott Kálmán Tibor. Mint írta, a fejlesztési központ legfontosabb feladata, hogy összefogja a területen történő beruházásokat, fejlesztéseket, illetve a területtel foglalkozó állami, önkormányzati, civil és üzleti szereplők munkáját. Az így létrejövő hálózat segít új turisztikai csomagok és termékek kialakításában. A központ Magyarország hazai aktív- és ökoturisztikai arculatát alakítja ki, a létrejövő fejlesztéseket népszerűsíti belföldön és külföldön egyaránt.

Forrás: FB/Kálmán Tibor

További programok »

FEL