Nyáron újabb fejlesztéssel bővül a digitális védettségi igazolvány

2021. május 31. 16:24 | behir.hu

Az új funkció révén a második oltás időpontja, valamint az oltóanyag típusa is láthatóvá válik.

 

– Június közepére készül el az az új funkció, amellyel leolvashatóvá válik, hogy az applikáció használója mikor kapta meg a második oltását. Hamarosan az is leolvasható lesz az alkalmazásról, hogy a koronavírus elleni milyen típusú vakcinát kapott a felhasználó – írta meg a Magyar Nemzet.

Az applikáció a Google Play áruházban EESZT-alkalmazás néven, az App Store-ban pedig EESZT Lakossagi néven érhető el. Az alkalmazás közvetlenül kapcsolódik az oltóorvosok által használt rendszerhez, az EESZT-hez, így a beoltottságot már az első védőoltás rögzítése után azonnal jelzi, ahogyan az oltás hiányát is megmutatja.

 

További programok »

Közélet

Újabb Békés megyei oktatási intézmény csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz

A megyéből harmadikként, országosan a századik intézményként csatlakozott a Honvéd Kadét Programhoz a Gál Ferenc Egyetem békési középfokú oktatási intézménye. Az együttműködési megállapodást ünnepélyes keretek között az egyetem békéscsabai campusán írták alá január 14-én. A csatlakozást igazoló dísztanúsítványt és emléktáblát Szabó István honvédelmi államtitkár adta át Moldován-Garas Helga igazgatónak.
2022. január 25. 16:44
FEL