Nyári táborok: Táborszervezők figyelmébe ajánljuk

2019. április 7. 06:34 | behir

A 2018/2019-es tanév június 14-én, pénteken ér véget, és elkezdődik a vakáció. Az általános iskolás gyerekek szülei ilyenkor már javában azon törik a fejüket, hogyan oldják meg a két és fél hónapos nyári szünetet úgy, hogy gyermekük biztonságban legyen, jól érezze magát, és lehetőleg minél több élményt gyűjtsön.

 

Alapos tervezést és szervezést igényel a vakáció a szülők részéről. Két-három hétre szabadságra tudnak menni, jó esetben a „nagymamaszolgálat” mentsvár lehet pár napra vagy hétre, esetleg az iskola is szervez programot, de még mindig sok idő marad, amit tartalommal kell megtölteni.

 

Békéscsabán minden évben számos nyári tábor közül lehet választani. Az ajánlatok között szerepelnek, lovas táborok, kézműves táborok, zenei és művészeti táborok, horgásztáborok, olvasótáborok, nyelvi táborok, de tánctáborba, sakktáborba, főzőtáborba, vízi vándortáborba, történelmi hagyományőrző vagy akár boldogságtáborba is jelentkezhetnek a gyerekek.

 

A Békéscsabai Médiacentrum idén nyáron is beszámol a megyeszékhelyen és vonzáskörzetében szervezett lehetőségekről a behir.hu oldalon.

 

Programajánlónkban a polgármesteri hivatal oktatási, közművelődési és sportosztálya által összegyűjtött táborok listája mellett bármely más tábort is szívesen feltüntetünk, mégpedig térítésmentesen.

 

Kérjük a szervezőket, amennyiben szeretnék felületünkön közzétenni táborukat, küldjék el az általuk szervezett táborok adatait (mikor lesz, milyen korú gyermekeket várnak, milyen programok várhatók, mennyibe kerül, hol lehet érdeklődni és jelentkezni), és mellékeljenek hozzá plakátot vagy fotót a marketing@bmc.media.hu címre.

 

 

További programok »

Életmód

Szerdán kezdődik a nagyböjt

Szerdán kezdődik a negyvennapos böjt, amellyel a keresztények húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére készülnek. Nagyböjt első napján, hamvazószerdán Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek délután öt órakor az esztergomi bazilikában mutat be szentmisét - tájékoztatta Tóth János Csaba, a főegyházmegye sajtóreferense az MTI-t.
07:14
FEL