Egy helyen minden, amit a Békés megyei nyári táborokról tudnia kell!

2019. május 8. 14:37 | Varga Diána

Keres, de nem talál? Nincs ötlete, de megnézné a kínálatot? Esetleg tudja már, mit szeretne, de még nem találta meg a kapcsolatot a szervezővel? A behir.hu a segítségére lesz abban, hogy megtalálja gyermeke számára a legjobb nyári tábort!

Vészesen közeleg a tanév utolsó iskolai kicsöngetése, ezzel párhuzamosan egyre több szülő kezd érdeklődni a nyári gyermektáborok iránt. Utóbbiakból pedig akad bőven, bár ahhoz, hogy meg is találjuk őket, nem árt némi türelem és kitartás. A behir.hu-n épp ezt a folyamatot szeretnénk megkönnyíteni olvasóink számára, hogy könnyen, gördülékenyen találják meg a legmegfelelőbb lehetőségeket. 

A Békéscsabai Nyári Táborok oldal létrehozásakor az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy létrehozzunk egy olyan felületet, amelyen az összes Békés megyei, 2019 nyarára meghirdetett gyermek-és ifjúsági tábora helyet kapjon, hogy a szülők még időben értesüljenek azokról és előre tervezhessenek. A Nyári Táborok 2019 oldalán – amely elérhető a behir.hu programajánlójának almenüjeként is – kulcsszavak beütésével és konkrét időpontokkal is rá lehet keresni egy-egy programelemre. Az oldal folyamatosan frissül, ezért érdemes többször is visszatérni rá és böngészni a kínálatban!

Nem csak a szülőkre, hanem a táborok szervezőire is gondoltunk, így azok, akik szeretnék megosztani programjaikat a nagyközönséggel, egy egyszerű felület, a Táborjelentő segítségével adhatják közre az általuk meghirdetett lehetőségeket. 

További programok »

FEL