Női kézilabda: Emberfeletti teljesítménnyel győztek a csabaiak

2021. május 29. 21:37 | behir

Szombat délután Siófokon búcsúzott az Előre NKSE női kézilabda csapata a 2020/21-es szezontól, és az első osztálytól is. A női kézilabda NB I szombati játéknapján a Békéscsaba legyőzte a Siófokot.

Siófok KC – EUbility Group-Békéscsabai ENKSE 34-37 (17-20)

Játékvezetők Marton Zsófia, Szabó Eszter, versenybírók Rózsa László, Tóbiás Richárd Tamás.

Siófok: Szikora Melinda (0), Böhme Simone (0), Horacek Tamara (1), Pintér Georgina (0), Krasznai Júlia (0), Jezic Katarina (5), Kadlicsek Zea (0), Mazák-Németh Csilla (4), Kocsis Szilvia (0), Such Nelli (3), Kiss Szimonetta (1), Niombla Gnonsiane (9), Tomori Zsuzsanna (3), Lapos Laura (1), Csapó Kincső (0), Tóth Gabriella (7). Vezetőedző: Zovko Zdravko

Békéscsaba: Andróczki Flóra (3), Giricz Laura Gerda (3), Török Fanni (2), Radojevic Tamara (8), Mistina Kitty (0), Iván Emese (0), Csizmadia Fanni Klára (0), Bucsi Lili (0), Mitrovic Ivana (4), Kukely Anna (7), Kukely Klára (0), Szabó Panna (4), Szabó Dóra (0), Agbaba Jelena (6). Vezetőedző: Vida Gergely.

A Siófok otthonában zárta a női kézilabda NB I idei szezonját a Békéscsabai Előre NKSE. Vida Gergő együttese ezzel a találkozóval búcsúzott az élvonaltól, hiszen az már korábban eldőlt, hogy az utolsó, 14. helyen végez a tabellán.

A csabaiak a szezon legjobb játékával, megérdemelten győztek Siófokon, nem csoda, hogy a végén még örömtáncot is jártak a siófoki csarnokban.

Vida Gergő úgy fogalmazott, hogy a lányok teljesítménye ezen a mérkőzésen emberfeletti volt az Európa Liga második helyezettjének otthonában.

További programok »

FEL