Nevet vált jövőre a Telenor

2021. december 17. 08:00 | behir.hu

2022 tavaszán nevet vált az ország egyik legrégebbi mobilszolgáltatója, a cseh PPF csoport kezében lévő Telenor Magyarország.

A névváltást a PPF Csoport jelentette be. Közölték azt is, hogy az új márkanévvel egy új arculatot is felvesz a Telenor.  

A helyébe lépő új, egyelőre titokként kezelt márkát egységesen vezetik be Magyarországon, Szerbiában és Bulgáriában. A cseh és a szlovák piacokon egy korábbi szerződés szerint 2036-ig nagy valószínűséggel használatban marad a spanyol Telefónicától 2013 óta licencelt O2 márkanév.

A Telenor Magyarországot 2018 júliusában vásárolta meg a norvég távközlési multitól az idén márciusban balesetben elhunyt cseh milliárdos, Petr Kellner befektetői csoportja. 

Forrás: HWSW

További programok »

Itthon

Opauszki Zoltán: Öt-hét éven belül akár szintet ugorhatunk a turizmusban

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület a közelmúltban tartotta közgyűlését a Szlovák Tájházban, ahol megtárgyalták Békéscsaba turizmusfejlesztési koncepcióját is. Az egyesület elnökével, Opauszki Zoltánnal erről, valamint a térségben rejlő turisztikai lehetőségekről beszélgetett a 7.Tv Csabai Forgatag című műsorában Csiffáry Zsuzsanna műsorvezető.
13:47
FEL