Nemcsak ittas vezetés, hanem lopás miatt is felelnie kell a gyulai férfinak

2021. szeptember 7. 11:14 | behir.hu

Gyulán ittas járművezetés gyanúja, Békéscsabán engedély nélküli vezetés, Battonyán közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedés.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szeptember 6-án 19 óra 30 perc körül Gyula külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a 60 éves férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett tulajdon elleni szabálysértés miatt is eljárás indult ellene, mert amikor a rendőrök megállították, éppen egy termőföldről akart kukoricát és napraforgót lopni – számolt be róla a police.hu.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szeptember 6-án szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. Az 53 éves férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök 15 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Temető soron igazoltatták, onnan állították elő. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A battonyai közúti határátkelőhelyen szeptember 6-án 11 óra 45 perc körül személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi. Az ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélyét meghamisították. A 42 éves férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a nyomozók.

További programok »

Gyula

Célegyenesbe érkezett az Év Kiváló Magyar Méze Verseny

Immár 11. alkalommal szervezték meg az Év Kiváló Magyar Méze versenyt. A megmérettetés december 4-én „fordult rá” a célegyenesre, a zsűri közel 40 mintából választja ki a hét kategóriagyőztest és ezek közül azt is, amelyik az év kiváló méze megtisztelő címet viselheti.
2021. december 4. 13:09
FEL