Nem volt jogosítványa és ittasan vezethetett a fának ütközött sofőr Kevermesen

2020. szeptember 16. 09:47 | behir

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt Kevermesen, lopás gyanúsítottját fogták el Békésen, és rongálás miatt történt rendőri intézkedés Orosházán. Rendőrségi mérleg szerdáról.

Kevermes külterületén szeptember 15-én, 16 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. Az autót vezető férfit, akinek nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittasan vezetett, súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők – olvasható a police.hu-n

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei Békésen, a Kubikos utcából előállítottak egy férfit, mert korábban ellopott egy mobiltelefont egy mezőberényi szórakozóhelyről. A közel százezer forint értékű készüléket lefoglalták tőle és visszaadják a tulajdonosnak. A 24 éves békési férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt eljárás indult.

Orosházán, az egyik sörözőben szerda délután egy férfi hozzávágott a televízióhoz egy műanyag vizespalackot. A készülék tönkrement. A rendőrök a férfit előállították és az Orosházi Rendőrkapitányság rongálás miatt büntetőeljárást indított ellene.

FEL