Egy traktor pótkocsija alá esett egy nő Kevermesen

2020. szeptember 25. 10:28 | behir

Egy baleset, egy őrizetbe vétel, és két bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a Békés megyei rendőrök.

Kevermesen, egy mezőgazdasági telepen, 2020. szeptember 24-én 6 óra 45 perc körül egy nő egy traktor pótkocsija alá esett, a pótkocsi átment rajta. A mentők a nőt súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Békéscsabán, a Szabadság téren 2020. szeptember 24-én 9 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrjárőrök egy békéscsabai férfit, aki ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 30 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. szeptember 24-én 7 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Derkovits sorról előállítottak egy személygépkocsi-vezetőt. A férfi a gyanú szerint egy olyan autóval közlekedett, amelynek a hátsó rendszáma hamisítvány volt. A rendőrség a hatósági jelzést lefoglalta, a 41 éves férfi ellen pedig a rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. szeptember 24-én, Gyuláról. A 43 éves férfi korábban bemászott egy telephelyre, és elvitt onnan egy rezgőcsiszolót és egy festékszóró pisztolyt. A gyulai férfi ellen büntetőeljárás indult.

Forrás: police.hu

 
 
 

Itthon

Bárányok születtek a köröstarcsai önkormányzati farmon

A bárányok nem hallgatnak a köröstarcsai önkormányzati farmon, hangos bégetéssel fogadják gondozóikat. A hangzavar néhány, szám szerint 13 éhes bari hangjával gyarapodott az elmúlt napokban. Kisbárányok születtek a gondoskodó kezek alatt. A szaporulat gyarapszik, hisz a következő időszakban még 19 vemhes anyajuhtól várnak bárányt.
2021. január 19. 17:04
FEL