Nem fizette be a büntetését, fogházat kapott cserébe

2018. április 17. 11:53 | behir

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei hétfőn, Orosházán elfogtak egy férfit, akinek a Gyulai Törvényszék rendelte el a körözését - írja a police.hu. A 43 éves orosházi K. Krisztiánt korábban az Orosházi Járásbíróság garázdaság miatt pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. A férfi nem fizette be az ítéletben meghatározott összeget, ezért azt a törvényszék fogházbüntetésre változtatta át. A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Körösladány külterületén, elfogtak a rendőrök két férfit és egy nőt, akik egy tanyából próbáltak lopni. A tanyaépület ajtajáról lefeszítették a lakatpántot és összekészítették azokat a dolgokat, amelyeket el akartak vinni, de megzavarták őket, ezért elmenekültek. A rendőrök a tanya közelében dolgozók segítségével elfogták őket, a Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet miatt indított ellenük büntetőeljárást.
 
 

További programok »

Kék hírek

Fiktív számlákat könyveltetett egy csabai pékséget üzemeltető kft. ügyvezetője

A Gyulai Járási Ügyészség vádirata alapján költségvetési csalás büntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt ítélt el a Gyulai Járásbíróság egy 50 éves Békéscsabán élő horvát állampolgárságú férfit, aki egy békéscsabai pékséget üzemeltető kft. ügyvezetőjeként fiktív számlákat könyveltetett le és ezáltal 2 millió forint adóhiányt okozott.
16:12
FEL