Nem csak balesetnél helyszíneltek, két bűntény miatt is intézkedtek a rendőrök

2021. február 26. 10:05 | behir.hu

Csabaszabadi külterületén három jármű ütközött; de közlekedési tábla árokba hajítása és orvhalászat miatt is intézkedtek a Békés megyei rendőrök.

Ahogy arról a behir.hu csütörtökön beszámolt, koradélután összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. Az egyik autó először lement az út jobb oldali padkájára, majd onnan úgy tért vissza az útra, hogy átment a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. Így összeütközött egy neki szemből érkező autóval, majd a szemből érkező autó mögött haladó kisteherautóval. A balesetben mindkét személygépkocsi vezetője súlyosan megsérült, az egyik autó utasa pedig könnyű sérülést szenvedett. A történtek körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja – számolt be róla a police.hu.

A Sarkadi Rendőrkapitányság Zsadányi Rendőrőrsének rendőrei előállítottak egy 18 éves fiatalembert, mert a gyanú szerint Zsadányban, a Béke utca és a Vörösmarty utca kereszteződésében kivett a helyéből egy közlekedési táblát. Az elsőbbségadásra kötelező jelzést egy ideig a vállán vitte, majd bedobta egy árokba. A rendőrség a fiatal ellen büntetőeljárást indított.

Orvhalászt ért tetten egy halőr csütörtökön, Gyomaendrőd külterületén. A férfi az egyik holtágon csónakból sorhoroggal halászott. A rendőrök a csónakjában megtalálták a tiltott eszközt és azokat a süllőket, amelyeket azzal fogott ki. A rendőrök a férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

FEL