Nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett

2018. február 15. 07:29 | behir

Tavaly decemberben árokba csúszott autójával egy férfi Békéscsaba külterületén. Négy utasa közül egy fiatal nő súlyosan megsérült. A rendőrség lezárta a nyomozást, mely szerint a sofőrt közúti baleset okozásával gyanúsítják - írja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2017. december 20-án, 19 óra körül, Békéscsaba külterületén, a Dobozi úton. Egy szabadidejében arra járó rendőr vette észre, hogy árokban van egy személygépkocsi. Egy 20 éves férfi vezette, Békéscsabáról Sarkadra tartott. A Dobozi úti körforgalomba nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott be, ezért a kocsi a nedves aszfalton megcsúszott, lesodródott az útról, majd a körforgalom melletti árokban állt meg. Az autóban a vezetőn kívül négyen utaztak, egy nő csonttörést szenvedett. Nem hívtak hozzá mentőt, egyik ismerőse vitte be a közeli kórházba. A vezető és a többi utas nem sérültek meg.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20 éves sarkadi férfit közúti baleset okozásával gyanúsítja. A február 14-én lezárt nyomozás iratait a rendőrség vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

 

További programok »

Itthon

Vetélkedővel hozták közelebb az egészségügyet a középiskolásokhoz

A Szenvedélyünk az egészség elnevezésű vetélkedőt 28 évvel ezelőtt találták ki a Békéscsabai Védőnői szolgálat munkatársai azért, hogy a középiskolán kívül is hasznos információhoz juttassák a fiatalokat. A rendezvénynek idén a Csabagyöngye Kulturális Központ adott otthont, két év kihagyást követően.
2022. május 16. 16:54
FEL