Nem állt meg rendőröknek, nekiütközött a kerítésnek egy tizenéves motoros Csabán

2021. április 22. 09:47 | behir

Békés megyében 2021. április 21-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Bessenyei utcában 2 óra 25 perc körül a rendőrök le akartak állítani egy motorkerékpárost, de a fiatal, amikor meglátta a rendőröket hirtelen gyorsított, majd nekiütközött egy ház kerítésének. A tizenéves fiú, akinek nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett.

Két órával később Mezőhegyesen, a II. József körút és a Hunyadi utca kereszteződésében összeütközött egy kerékpáros és egy személygépkocsival közlekedő nő, aki a gyanú szerint ittasan vezetett. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült.

Békéscsabán, az egyik bevásárlóközpontból 2021. április 21-én 13 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy 28 éves férfit, aki a gyanú szerint több terméket egy próbafülkébe vitt, ahol letépte róluk az áruvédelmi eszközöket. A bolt biztonsági őre tetten érte és rendőri intézkedést kért. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlete miatt indított büntetőeljárást a szentesi férfi ellen.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2021. április 21-én őrizetbe vett egy kaszaperi férfit, aki ellen zaklatás miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.

További programok »

Itthon

A Magyar Kultúra Lovagja lett a szarvasi születésű Dobrotka Pál

Dobrotka Pál évtizedekig élt Békés megyében; a csabaiak leginkább a vendéglátás területéről ismerik. Közben egy jó másfél évtizede már könyvkiadóként is tevékenykedik. 2011 óta a szegedi központú Nemzeti Értékek Könyvkiadó egyik alapítója és vezetője.
2022. január 27. 16:44
FEL