Gyulán, Orosházán, Vésztőn baleset, Battonyán lopás miatt intézkedtek a rendőrök

2020. május 5. 10:12 | behir

Békés megyében, 2020. május 4-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Kossuth Lajos téren, az egyik gyalogos-átkelőhelyen 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi gyalogost ütött el. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Orosházán, a Gyopárosi úton, 15 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője menet közben rosszul lett és az autóval nekiütközött egy táblának. A nővel utazó gyermekei közül az egyik kisfiú könnyebben megsérült.

 

Fotó: police.hu

 

Vésztő külterületén, 18 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője meg akarta előzni az előtte haladó autót, de eközben az első autó balra kanyarodott. A két jármű összeütközött, mindkettőnek a vezetője és az egyik autó utasa megsérült. Mindhárom férfi könnyű sérülést szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. május 4-én elfogtak és előállítottak egy lopással gyanúsítható férfit. A 32 éves battonyai férfi a nyomozás eddigi adatai szerint egy nappal korábban, Battonyán bement egy lakatlan házba, és többek között ékszereket, italokat és egyéb dolgokat vitt el. A férfi ellen büntetőeljárás indult, a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL