Nem adott elsőbbséget a kerékpáros, baleset lett a vége

2019. április 14. 12:41 | behir

Baleset Békéscsabán, ittas járművezetés Mezőhegyes külterületén, és biztonsági intézkedés Orosházán.

Békéscsabán, a Kolozsvári utcában április 13-án 17 óra 15 perc körül egy kerékpárral, a gyalogos járdán közlekedő férfi úgy akart áthajtani az úttesten, hogy nem adott elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak és összeütköztek - írja a police.hu. A férfi - akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan kerékpározott - súlyosan megsérült.

Mezőhegyes külterületén, a 4434-es számú úton április 13-án 12 óra 40 perc körül a rendőrök egy tehergépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték. A férfinál a helyszíni légalkoholmérés ittasságot jelzett, ezért előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. A további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre április 13-án 21 óra 30 perckor arról, hogy Orosházán, a Szentesi úton egy idős férfi áll az utcán és nem talál haza. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol az idős ember nekik is elmondta, hogy még világosban indult el otthonról, de eltévedt, nem tudja, hogy merre kell hazamenni. A rendőrök szolgálati gépkocsival hazavitték és átadták a hozzátartozóinak.

 

További programok »

FEL