Négyszáz néző előtt tesztelhet az Előre NKSE

2020. július 21. 12:03 | Kovács Dávid

Pénteken a Debrecen ellen játssza első edzőmeccsét a Békéscsabai Előre NKSE NB I-es kézilabda csapata. A Főnix Csarnokban 400 néző láthatja élőben a találkozót előzetes regisztráció után.

A jelenleg hatályos szabályozás szerint a zárt térben megtartott rendezvényeken legfeljebb 500 ember lehet jelen. Mivel ebbe beleszámítanak a csapatok és a technikai személyzet, így 400 néző tekintheti meg élőben a pénteken 17.30-kor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Békéscsabai ENKSE felkészülési mérkőzést - írja a DVSC hivatalos oldala.

A mérkőzés rendezői az kérik, hogy aki ott szeretne lenne a Főnixben, az regisztráljon pénteken 12 óráig az edzomeccs@dvsckezilabda.hu e-mail címen. A regisztráció tartalmazza a belépni kívánó néző teljes nevét. Amennyiben előbb betelik a létszám, a debreceni klub arról is tájékoztatja a szurkolókat.

 

További programok »

Sport

Makra Noémi is szerekhez lép a szombathelyi Világkupán

Klasszisok az Arena Savariában! A szombathelyi Világkupán a magyarokon kívül tizenöt nemzet sportolói indulnak a hétvégén. Nagy a várakozás a sportágban, hiszen legutóbb nyolc hónappal ezelőtt, a bakui Világkupán versenyzett a mezőny, azóta a koronavírus miatti leállást követően csak kiscsoportos edzéseken tudtak készülni a legjobbak, ráadásul Challenge Világkupából idén ez lesz az első, és eddig úgy tűnik, az egyetlen is.
12:27
FEL