Kézilabda: Súlyos csabai vereség Debrecenben

2020. július 24. 19:29 | Kovács Dávid

A Békéscsabai Előre NKSE 39-20-ra kikapott a DVSC Schaeffler otthonában felkészülési mérkőzésen, pénteken.

DVSC SCHAEFFLER–BÉKÉSCSABAI ENKSE 39–20 (16–10)

Főnix Csarnok 400 néző: Vezette: Sándor L., Szikszai

DVSC: Csapó K. – Arany 4, Kovács Anna 1, Tóvizi 1, Despotovic 4, Vámos P. 3, Vantara-Kelemen 5. Csere: Giegerich (kapus), Bánfai 3, Vukajlovic 3, Hornyák D. 1, Bordás 4, Karsten 3, Petrus 3, Török L., Panyi A. 4

BÉKÉSCSABA: Mistina – Ardóczki, Kukely A. 5, Borgyos 3, J. Agbaba, Petika 1, Bottó. Csere: Szabó D, Csizmadia F. 1 (kapusok), Vámosi P. 3, Iván 3, Giricz 2, Kukely K. 1, Bucsi 1, Török F.

A jelenleg hatályos szabályozás szerint a zárt térben megtartott rendezvényeken legfeljebb 500 ember lehet jelen. Mivel ebbe beleszámítanak a csapatok és a technikai személyzet, így 400 néző tekinthette meg élőben az összecsapást.

A Debrecen hat góllal vezetett az első félidő után, majd a végén fölényes 39-20-as győzelmet aratott - írja a DVSC közösségi oldala. A csabaiaknál Kukely Anna volt a legeredményesebb öt találattal, míg a hazaiaknál Vantara-Kelemen Éva szerzett ugyanennyit. A Viharsarokból Debrecenbe szerződő Aleksandra Vukajlovic három gólt lőtt egykori csapatának.

Vida Gergő vezetőedző az Előre NKSE közösségi oldalán értékelte a mérkőzést:

Csütörtök óta tudunk teljes csapattal készülni a közismert problémák miatt, illetve Kukely Anna is ezen a héten csatlakozott a felkészüléshez. Az alapjátékosaink nem tudták velünk elkezdeni a munkát, így a mérkőzésen inkább a fiataloknak adtam lehetőséget és többen tudtak is élni azzal. Az első félidőben jól tartottuk magunkat, akár kicsit szorosabb is lehetett volna az eredmény, de a második játékrészben kijött a két csapat közötti különbség. A Debrecen egy erős együttes, látjuk hol tartunk és mekkora a különbség. Azon kell dolgozni, hogy minél jobbak legyünk és ezt a különbséget ledolgozzuk. Az út elején járunk, látjuk a hibákat, tudjuk miben kell erősödni és mi a feladat a következő időszakban, amikor már remélhetőleg a teljes csapattal tudunk készülni.

 

További programok »

Sport

Életmű-díjat kapott Gregor László kick-box edző

Hatalmas elismerésben részesült a magyar kick-box élet békéscsabai edzője, Gregor László. A sportág berkeiben mindenki Laci bácsijaként ismert tréner a hazai edzőtársadalom csúcsszervezetének, a Magyar Edzők Társaságának Életmű-díját kapja meg. A MET Mesteredzői Kollégiumának javaslata alapján odaítélt kitüntetés a 62 éves mester szerint az egész kick-box sportág, valamint az őt segítő mindenkori közösség sikere is – jelentette be a Magyar Kick-box Szakszövetség.
10:43
FEL