Négyes döntőben küzd a megyei amatőr válogatott

2023. december 8. 16:34 | Kovács Dávid

A békési válogatott sikeresen vívta meg a gyulai, regionális selejtezőt az MLSZ által szervezett területi, amatőr válogatottak országos nagypályás tornáján. A ceglédi négyes döntőben Borsod-Abaúj-Zemplén, Győr-Moson-Sopron és Baranya legjobbjai lépnek pályára.

A békési válogatott két győzelemmel és két döntetlennel nyerte meg a gyulai selejtezőt. A hétvégi, ceglédi négyes döntőben szombaton rendezik a két elődöntőt, vasárnap pedig a két győztes a döntőben, a két vesztes pedig a bronzmeccsen léphet pályára. A selejtezőhöz képest változás, hogy a korábbi, „rövidített” meccsek után ezúttal már 90 perces összecsapásokat rendeznek.

A hétvégi tornán diadalmaskodó csapat amellett, hogy a legjobb hazai amatőrválogatottja lesz, részt vehet az UEFA Regions’ Cup 2024-es selejtezőjén.

 

A torna programja:

December 9. (szombat)
11.00 Békés – Borsod-Abaúj-Zemplén
14.30 Győr-Moson-Sopron – Baranya
December 10. (vasárnap)
11.00 Bronzmérkőzés
14.30 Döntő

 

További programok »

Sport

A Magyar Parasport Napját ünnepelték az Esélyben

A Magyar Parasport Napja alkalmából érzékenyítő programot szerveztek az Esély Pedagógiai Központ Vandháti úti intézményében. A csütörtök délelőtti rendezvényt a Fogyatékkal Élők Békés Megyei Sportszövetsége és a Vandháti Diáksport Egyesület szervezte a békéscsabai önkormányzat kezdeményezésére.
15:53
FEL