Négyen is próbálkoztak a magyar-román határon hétfő éjszaka

2019. november 19. 09:54 | behir

A négy külföldi közül egy algériai, három pedig marokkói állampolgárnak mondta magát. Magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket 

Békés megyében,  Mezőhegyes külterületén november 18-án 23 óra 30 perc körül feltartóztattak a rendőrök négy külföldit. Közülük egy algériai, három pedig marokkói állampolgárnak vallotta magát. Magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre – olvasható a police.hu-n.

A rendőrjárőrök előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd kedden 12 óra 20 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek.

 
 
 

További programok »

Kék hírek

Horrorkaravánt fogtak az M44-esen

A különféle túlterhelt és furcsán összerakott utánfutós szerelvények a magyarországi autópályák és autóutak jelenségei. Békés megyében nemrég adták át az M44 Kondoros-Tiszakürt közötti szakaszát, így csak idő kérdése volt, hogy mikor jelenik meg az első veszélyes autószállító szerelvény.
2019. december 6. 14:18
FEL