Négy baleset, öt könnyű és egy súlyos sérült

2018. április 22. 12:10 | behir

Békés megyében, április 21-én, szombaton négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésen, a Táncsics utcában, 9 óra 45 perc körül villanyoszlopnak és egy lakóház kerítésének ütközött egy személygépkocsi - írja a police.hu. A jármű vezetője és utasa könnyű sérülést szenvedett.

 

(Fotó: police.hu)

 

Gyulán, a Sarkadi úton, 10 óra 15 perc körül egy háromkerekű elektromos moped motorkerékpárral ütközött, a mopedben ülő férfi és a motor vezetője is könnyebben megsérült.

 

(Fotó: police.hu)

 

Békéscsabán, az Illésházi utcában, 11 óra 30 perckor egy kerékpáros személygépkocsinak ütközött. A nő megsérült, de állapota nem súlyos. Szeghalom külterületén, 16 óra körül egy kerékpáros nő elvesztette az egyensúlyát, elesett és súlyos sérülést szenvedett.

 

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL