Négy baleset, négy könnyű sérült

2019. május 19. 08:43 | behir

Békés megyében 2019. május 18-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Battonyán, a Fő utcán, 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője meg akart fordulni, de nem adott elsőbbséget a mögötte érkező segédmotor-kerékpárosnak. A motor vezetője azért, hogy elkerülje az ütközést vészfékezett, elesett és könnyebben megsérült. Az autót vezető román állampolgár megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott, de a rendőrök a közelben elfogták és előállították.

Békésen, a Szarvasi úton, 10 óra körül egy tolató személygépkocsi elütött egy kerékpárúton közlekedő kerékpárost. Az idős nő könnyű sérülést szenvedett.

 

A Békéscsaba külterületén történt baleset (fotó: police.hu)

 

Békéscsaba külterületén, 10 óra 30 perckor egy Csanádapáca irányából Békéscsaba felé tartó személygépkocsi vezetője előzés közben vészfékezett, majd az autó árokba sodródott és felborult. Az autót vezető nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba a mentők.

Békéscsabán, az Andrássy út és a Temető sor kereszteződésében, 21 óra 30 perc körül egy fékező autóbuszon elesett egy utas. A nő könnyebben megsérült.

Forrás: police.hu

 

További programok »

FEL