Négy baleset a megye útjain

2019. március 9. 10:52 | behir

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Újkígyóson, Eleken, Szarvason és Békésen. Békés megyében március 8-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. Újkígyóson, a Petőfi utcában, 6 óra…

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Újkígyóson, Eleken, Szarvason és Békésen.

Békés megyében március 8-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

Újkígyóson, a Petőfi utcában, 6 óra előtt néhány perccel egy személyautó tolatás közben elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és súlyosan megsérült. Eleken, a Kétegyházi úton, 13 óra 45 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy parkoló autónak. A férfi, aki a gyanú szerint alkoholt fogyasztott, könnyebben megsérült. Két órával később, Szarvas külterületén egy tehergépkocsi nem adott elsőbbséget és összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nővel. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Cseresznye utcában, 18 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpáros nővel ütközött. A balesetben a nő, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos sérülést szenvedett.

 

További programok »

Itthon

Megjavították a jaminai KRESZ- park megrongált jelző tábláit

A Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. kevesebb, mint két hét alatt megjavíttatta a jaminai KRESZ-park súlyosan megrongált jelzőtábláit. A tereprendezés után pénteken visszaállították a park korábbi állapotát. A károk helyreállítása több mint 100 ezer forintba került.
2019. július 20. 18:51
FEL