Ne hagyja biciklijén a táskáját, mert úgy jár, mint a meglopott tótkomlósi nő

2024. április 18. 10:08 | behir.hu

Letámasztott kerékpárján hagyta a táskáját egy nő Tótkomlóson. Csak öt percre szaladt be egy boltba, és ennyi idő alatt a táska eltűnt. Gyanúsítottja és tanulsága is van az esetnek.

Tótkomlóson, a Kossuth Lajos utcában, egy ABC-áruház előtt történt lopás április 15-én. Egy nő csak 5 percre ugrott be az üzletbe, és erre az időre az utcán letámasztott biciklije gyerekülésében hagyta a táskáját. Iratok, mobiltelefonok és tablet volt benne. A telefonokat később visszajuttatták neki. Miután feljelentést tett a rendőrségen, kiderült, hogy egy nő emelhette el a táskát – számolt be az esetről a rendrőség. Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Az eset kapcsán a rendőrség ismételten kéri a kerékpárosokat, hogy figyeljenek az értékeikre, személyes dolgaikra! Ha bárhol megállnak és a biciklijüket őrizetlenül hagyják, zárják le! A kormányról, kosárból, gyerekülésből mindent vigyenek magukkal, ne hagyjanak a kerékpáron táskákat, kabátokat!

További programok »

Kék hírek

Adathalász sms-ekre figyelmeztet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató

Adathalász SMS-eket küldenek csalók látszólag a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. nevében, a rövid szöveges üzenetben útdíjtartozásról értesítik a felhasználót, és azt kérik, hogy jelentkezzen be az SMS-ben érkezett linken - hívta fel a figyelmet a szolgáltató szerdán az MTI-nek küldött közleményében.
15:00
FEL