Nagybánhegyesen szarkát, Battonyán körözött román férfit fogtak el a rendőrök

2021. március 21. 09:29 | behir.hu

Őrizetbe vétel Battonyán, lopás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Nagybánhegyesen.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett március 20-án egy román állampolgárságú férfit, akit Battonya külterületén igazoltattak a rendőrök. Az ellenőrzéskor a rendőrjárőrök megállapították, hogy az 51 éves férfinak elfogatóparancsát rendelte el súlyos testi sértés kísérlet miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányság – írja a police.hu.

Nagybánhegyesen 11 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. A 27 éves férfi a gyanú szerint korábban többször lopott egy nagybánhegyesi házból. Többek között radiátorokat, konyhabútort és íróasztalt vitt el az ingatlanból. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított büntetőeljárást ellene.

További programok »

Kék hírek

Nincsenek elfelejtett ügyek: pont kerül a 2008-as medgyesegyházi rablás végére

Több mint félmillió forintot vitt el egy medgyesegyházi dinnyefelvásárló cég irodájából 2008 nyarán két fegyverrel fenyegetőző férfi, akik parókát és álbajuszt viseltek. A nyomozók sikeresen azonosították és elfogták a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható győrújbaráti testvérpárost. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
12:59
FEL