Nagyágyúk a sörfesztiválon: Beatrice, Kowalsky, Tankcsapda

Pénteken három nagy sikerű csapat lép fel egymás után.

Igazi zenei nagyágyúk lépnek fel Békéscsabán pénteken a sportcsarnok mellett, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén. Élő koncertet ad majd Nagy Feró és a Beatrice. A nemzet csótánya – ezt a nevet Nagy Feró ragasztotta magára -, színházban is játszott, mégis a rockzenéjáről híres. A Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás vagy az Azok a boldog szép napok, illetve a Pancsoló kislány című örökbecsűeket szinte mindenki kívülről fújja. A Beatrice nagy dobással készül a sörfesztiválra, érdemes tehát megnézni őket.

A Beatrice után lép színpadra a Kowalsky meg a Vega, ami egy fiatalabb csapat. A 20 órakor színpadra lépő együttes frontembere Kowalsky Balázs Gyula számos nagylemezt adott ki az együtteséből. A hetedik korong, a Még nem éden 2014 áprilisában debütált, rajta az olyan slágerekkel, mint az 'Amilyen hülye vagy', vagy a 'Bölcsődtől a sírodig. Az album azonnali siker lett a lemezpiacon: három héttel a megjelenés után aranylemezzé vált, hat hét múlva pedig már a platinalemez státuszt ünnepelhette a zenekar. 2016-ban megjelent új lemezük a Varázsszavak, amely napok alatt platinalemez lett.

Ugyancsak platinalemezes, sőt dupla platinalemezes előadó lép színpadra a Kowalsky és a Vega után a Tankcsapda személyében. A Rockcsempész egy hónappal ezelőtt jelent meg, negyedik hete vezeti a Mahasz listát és már dupla platina  a ,,Három Rohadék Rockcsempész – A huszonötödik év” című dokumentumfilm.  A Tankcsapda kezdeti punk rock stílusába fokozatosan vegyült bele a hard rock és heavy metal hangzás, amellyel egyre szélesebb közönségréteget sikerült megszólítaniuk. A zenekar egyik legfontosabb védjegyének és népszerűségük kulcsának a mára egyetlen alapítótagként megmaradt Lukács egyedi dalszövegei számítanak. Az együttes napjainkban Magyarország egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rock zenekara, éppen ezért teltház várható, aki jegyet venne, siessen.

Megosztás:

Címke: , , ,