Mutatunk egy új helyet a családosoknak

A megyében egyedülálló ötlet valósult meg a fürdővárosban. 

Gyula belvárosába érve egymást érik a turizmusra építkező helyek, ebből tűnik ki a Pálffy utca 3. szám alatt található BárKa-Kávézó. A Balog Fivérek néhány ével ezelőtt álmodták meg a családbarát hely koncepcióját (a képgalériáért kattints a képre). 

A Bár-Ka Kávézó Gyula szívében található. A Várfürdő irányából, a városközpont felé igyekezve, a sétálóutcáról pillanthatjuk meg a fürdőváros egyik legújabb attrakcióját. Már ebből a szögből is feltűnik a hely különlegessége, ugyanis a kávézót egy „hajóban” alakították ki. A nem mindennapi látvány közelebbről sem okoz csalódást, betérve valósággal úgy érezhetjük magunkat, mintha egy fedélzetre szálltunk volna fel. 

És most jön az, amitől a Bár-Ka az a hely lett, ami megkülönbözteti a többi kávézótól. A hajó mellett egy több elemből álló játszóteret találunk. Van itt homokozó, hinta, komplex mászóka-rendszer, csúszda, függőhíd, különböző mászófalak, babahinta, babacsúszda. Mindez természetesen a legmodernebb esésvédő gumiburkolattal körülvéve.

Az Anyukák és az Apukák nyugodt, kényelmes, kulturált környezetben figyelhetik a gyermekeiket, miközben Ők nézhetik az Eb mérkőzéseit, nemsokára az olimpiát, vagy felfrissülhetnek egy sütemény, kávé, csapolt sör, koktél által.

A Bár-Kában minden alapfelszereltség jelen van, amit egy ilyen helytől elvárnánk. Wifi, LED képernyős televízió, kerékpártároló.

Az árak a gyulai átlagot hozzák, különlegesség például a jégágyra csapolt Strongbow Apple Cider, amely több koktéljuk alapanyaga is.

A mai nappal kezdetét veszi egy rajzpályázat melyet a Bár-Ka indít el. A téma szabadon választott. Egy kikötés van csak, az hogy valamilyen módon kapcsolódjon a hely hangulatához. A pályamunkákat a Gyulai Művész Klub tagjai fogják értékelni. A legjobbnak ítélt rajzok kiállításra kerülnek. Leginkább 14 év alatti fiataloktól várják az alkotásokat 2016. július 10-ig a kávézóba. Az első helyezett egy oklevéllel és 5000 Ft-os Bár-Ka Kuponnal lesz gazdagabb, mely kupont bármire felhasználhat a győztes a hajón! Természetesen alkoholt csak a nyertes szülei fogyaszthatnak belőle! Eredményhirdetés július 15-én, szintén a Pálffy utca 3. szám alatt. A szervezők kíváncsian várják a vállalkozó kedvű fiatalokat.

A Bár-Ka Kávézó Facebook oldala ITT

 

Megosztás:

Címke: , ,