Mutatunk egy új helyet a családosoknak

A megyében egyedülálló ötlet vált valósággá. 

Gyula belvárosába érve egymást érik a turizmusra építkező helyek, ebbe a sorba állt be, vagyis inkább, ebből a sorból tűnik ki a Pálffy utca 3. szám alatt található BárKa-Kávézó. A Balog fivérek néhány évvel ezelőtt álmodták meg a családbarát hely koncepcióját.

A BárKa-Kávézó Gyula szívében található. A Várfürdő irányából, a városközpont felé igyekezve, a sétálóutcáról pillanthatjuk meg a fürdőváros egyik legújabb attrakcióját. Már ebből a szögből is feltűnik a hely különlegessége, ugyanis a kávézót egy „hajóban” alakították ki. A nem mindennapi látvány közelebbről sem okoz csalódást, ugyanis betérve valósággal úgy érezhetjük magunkat, mintha egy fedélzetre szálltunk volna fel.

És most jön az, ami megkülönbözteti a BárKát a többi kávézótól. A hajó mellett egy több elemből álló játszóteret találunk. Van itt homokozó, hinta, komplex mászóka-rendszer, csúszda, függőhíd, különböző mászófalak, babahinta, babacsúszda. Mindez természetesen a legmodernebb esésvédő gumiburkolattal körülvéve.

Az anyukák és az apukák nyugodt, kényelmes, kulturált környezetben figyelhetik a gyermekeiket, miközben felfrissülhetnek egy sütemény, jégrém, kávé, csapolt sör, vagy egy koktél által.

Közös szurkolásra is lehetőség van a labdarúgó-Európa-bajnokság ideje alatt. 

A Bár-Kában minden alapfelszereltség jelen van, amit egy ilyen helytől elvárnánk. Wifi, LED képernyős televízió, kerékpártároló.

A mai nappal kezdetét veszi egy rajzpályázat melyet a Bár-Ka indít el. A téma szabadon választott egy kikötés van csak, az hogy valamilyen módon kapcsolódjon a hely hangulatához. A pályamunkákat a Gyulai Művész Klub tagjai fogják értékelni. A legjobbnak ítélt rajzok kiállításra kerülnek. 14 év alatti fiataloktól várják az alkotásokat július 10-ig. Ezeket személyesen vagy postai úton is elküldhetik. Az első helyezett egy oklevéllel és 5000 Ft-os Bár-Ka Kuponnal lesz gazdagabb, mely kupont felhasználhatja a győztes a hajón. Eredményhirdetés július 15-én, szintén a Pálffy utca 3. szám alatt, a Bárkán. 

 

Megosztás:

Címke: , ,