Mozgáskorlátozottól lopott százezer forintot

Szarvason verekedtek, Kondoroson egy kerekesszék kosarából csentek.

Kondoroson, az egyik vendéglátóhely előtt egy mozgáskorlátozott férfi ismerőse kerekesszékének kosarából kivett egy pénztárcát vasárnap 20 óra 30 perckor. A sértett észrevette, hogy a férfi, akivel együtt italozott, megkárosította, ezért utána ment és kérdőre vonta. A 36 éves S. J. tagadta, hogy elvette a pénztárcát, ezért vitatkozni kezdtek. Az eközben a helyszínre érkező rendőrök S. J-t előállították, lefoglalták tőle a pénztárcát, valamint a több mint százezer forintot, amit kivett a tárcából és a zsebébe tett. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 36 éves kondorosi férfi ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. 

A Szarvasi Rendőrkapitányság április 3-án őrizetbe vett egy szarvasi férfit, aki 17 óra 45 perckor Szarvas külterületén szóváltásba keveredett egy férfival és többször arcon ütötte őt. A 74 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 36 éves F. I. ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Okányban, a Vésztői úton 2016. április 3-án 16 óra 30 perc körüli időben összeütközött két személygépkocsi. Az egyik jármű utasa megsérült, a nő állapota az elsődleges információk alapján nem súlyos. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , , ,