Monte Cristo nélkül nem múlhat el a nyár

2019. augusztus 8. 06:46 | behir

Két alkalommal, augusztus 8-án és 9-én 20.30 órakor láthatja a Szarvasi Vízi Színház közönsége a nagy sikerű musicalt, a Monte Cristo grófját.

Alexandre Dumas klasszikus regénye a világirodalom egyik legismertebb műve, melyet Pozsgai Zsolt alkalmazott színpadra, zenéjét szerezte és a dalszövegeket írta a Nádasdy Kálmán-díjas Szomor György, aki a musical rendezője, valamint Edmond Dantés figuráját is ő kelti életre. A szerelemről és árulásról, jóságról és gonoszságról, őszinte szenvedélyekről és aljas cselszövésről szóló történetben végül győz az igazság, és mindenki elnyeri méltó jutalmát vagy büntetését.

A 2011-es ősbemutató óta töretlen sikerrel játszott darab számos vendégszereplésen is részt vett, Egerben az Agria Nyári Játékokon, a budapesti BOK (korábban SYMA) csarnokban, Miskolcon a Városi Sportcsarnokban, a 100. előadásra a Szarvasi Vízi Színházban, a 125. bemutatóra pedig a Tokaji Fesztiválkatlanban került sor 2018-ban. A musical igazi sikerdarab: kiváló énekesek, hihetetlen látvány, csodálatos koreográfiák, kalandos történet, hangtechnikai innováció és háromdimenziós vetítések járulnak hozzá a felejthetetlen élményhez.

A főbb szerepekben többek között Szomor György, Gulyás Attila, Gubik Petra, Presits Tamás, Katkó Ferenc, Liszi Melinda és Szőke Pál látható.

Forrás: Békéscsabai Jókai Színház

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Kultúra

Közel 6 méteres a mezőkovácsházi horgolt karácsonyfa

Idén közel 6 méteres horgolt karácsonyfát állítottak fel Mezőkovácsháza főterén. Jankó Erzsébet a Kovácsházi Kézműves Kör elnöke a készítés folyamatáról és a készítők összefogásáról tájékoztatott bennünket.
13:53
FEL