Móka, kacagás és állatok - terápiás kutyatábort tartanak Békéscsabán

2018. július 13. 17:36 | Kovács Andrea

Kutyás terápiás és fejlesztő tábor várja az 5 és 15 év közötti gyerekeket a nyári szünidőben Békéscsabán. Amellett, hogy a fiatalok megismerkedhetnek és játszhatnak a kutyákkal, a programnak komoly személyiségformáló hatásuk is van.

 

 

A táborban a legkisebbek közül sokan most először foglalkozhatnak terápiás kutyákkal, de vannak, akik már visszatérőként üdvözölhették egymást és négylábú barátaikat. A gyerekeket a kutyás programok mellett számos játék, külön játszótér, trambulin és medence is várja.

Amint azt a tábort szervező Pálfi Péter elmondta: a megyében egyedüliként rendelkeznek vizsgázott terápiás kutyákkal, akikkel foglalkozva a gyerekek több területen is fejlődhetnek például a kudarctűrés, szabálykövetés vagy a türelmesség terén.

A Dogland Terápiás Kutya Alapítvány elnöke szerint azt a gyermeket is nyugodt szívvel elengedhetik a szülők, aki fél a kutyázástól, hiszen ezt a fajta szorongást is tudják oldani egy-egy turnus végére.

 

 

További programok »

Itthon

Orosházán rendezték a Magyarok Világszépe döntőjét

Csaknem két héten keresztül Orosházán készültek fel a 2020-as Magyarok Világszépe legcsinosabb versenyzői a szeptember 18-án rendezett döntőre, amelynek a Petőfi Művelődési Központ színházterme adott otthont.
2020. szeptember 19. 18:11
FEL