Minőségi produkciókat hoz a XV. Csabai Farsang

A nevetés, a hagyományőrzés, az együttlét és a gondtalan szórakozás jegyében állították össze a programokat a 15. Csabai Farsang szervezői.

Neves előadókkal és gazdag programsorral búcsúztatja a telet a Csabagyöngye Kulturális Központ. Csík János, ByeAlex és a Slepp, valamint a L’art pour l’art társulata is színpadra lép február 18. és 28. között.

A nevetés, a hagyományőrzés, az együttlét és a gondtalan szórakozás jegyében állították össze a programokat a 15. Csabai Farsang szervezői. A rendezvénysorozat nyitónapján a Varázslatos Kölyöksziget megújult gyerekbirodalma várja a +kicsiket, este pedig Csík János Úgy élni, mint a fák címmel ad lemezbemutató koncertet, amelyen többek között Ferenczi György és a Rackajam is közreműködik.

A zenészfal(s)hang keretében ByeAlex és a Slepp szórakoztatja a közönséget, valamint idén sem marad ki a programból a Télűző Kiszebaba égetés és Guzsalyas Táncház; Jaminában Farsangoló és Bál, a Munkácsy Emlékházban a hagyományoknak megfelelően Asszonyfarsang és Ovis Farsang is várja az érdeklődőket. Az abszurd humor kedvelői február 28-án a L’art pour l’art társulat előadásán garantáltan dőlni fognak a nevetéstől.

Részletes program: http://csabagyongye.com/2017/01/11/farsangi-programok-kozosen/

 

Megosztás:

Címke: ,