Miniszteri elismerést kapott a Békés Megyei Kormányhivatal három munkatársa

2016. március 23. 15:32 | Mikóczy Erika

A Békés Megyei Kormányhivatal három munkatársa is miniszteri elismerő oklevelet vehetett át március 15-én, nemzeti ünnepünkön.

Lázár János miniszter úr miniszteri elismerő oklevelet adományozott dr. Burai Mihálynak, a Békéscsabai Járási Hivatal hivatalvezető-helyettesének. Dr. Burai Mihály szakmai munkája a járási hivatal eredményes kialakításában, színvonalas működtetésében, jó megítélésének kialakításában meghatározó szerepet játszik. Folyamatosan törekszik a magas fokú jogszabály értelmezésre, és az abból fakadó gyakorlati alkalmazásra, amely a közigazgatási tudomány területén megjelent publikációban is megmutatkozott.

Elismerő oklevelet vehetett át Karsai Mihály, a műszaki engedélyezési és fogyasztóvédelmi főosztály útügyi osztályának munkatársa is, dr. Seszták Miklós Nemzeti Fejlesztési Minisztertől.

Karsai Mihály több évtizede irányítja a Békés megyében zajló útépítések, hídépítések engedélyezését, a vasúti átjárók felülvizsgálatát és a kiemelt jelentőségű forgalomtechnikai feladatok elvégzését. Munkája során mindig kiemelt figyelmet fordított a fiatal kollégák tudásának gyarapítására és a közösségbe való beilleszkedésükre.

Tamásné Lehoczki Aranka pedig Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől vehette át miniszteri elismerő oklevelét. A foglalkoztatási főosztály munkaerőpiaci osztályának vezetője kimagasló szakismeretével a foglalkoztatási támogatások és a szakképzéssel, foglalkoztatással összefüggő hazai és nemzetközi projektek szakmai irányításában tölt be fontos szerepet.

FEL