Mindent összeszedett, amit a szomszédban talált – lebukott a nagykamarási férfi

2019. április 10. 15:34 | behir

Többször lopott a szomszédjában lévő lakatlan házból egy férfi Nagykamaráson. A dolgok egy részét eladta, a többit használta vagy elégette. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene.

Lakatlan házból lopott egy férfi Nagykamaráson. Többször is átment a sajátjával szomszédos telken lévő házba és mindent összeszedett, amit eladhatónak vagy használhatónak gondolt. Először 2019 januárjában ruhákat lopott onnan. Februárban újra átment, kifeszítette az első lopás után lezárt ajtót és edényeket, evőeszközöket vitt el. Ezután áprilisban televíziót, szőnyegeket lopott a házból és betörte az udvaron álló személygépkocsi egyik üvegét. A tulajdonos mindhárom alkalommal észrevette a lopást, mindig le is zárta a feltört házat, de csak a harmadik eset után, 2019. április 9-én tett feljelentést. A nyomozók a férfinél tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták a lakatlan házból eltűnt dolgok egy részét, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak. A 26 éves férfi saját bevallása szerint a lopott tárgyak közül többet elégetett, illetve eladott. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Nem sikerült elhúzni

Egy autót húzott maga után egy férfi Sarkadon. Észrevette ezt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki a gyanús esetről azonnal értesítette a kollégáit. A rendőrjárőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a forgalomból kivont járművet egy lakatlan ház udvaráról lopták el.
2022. január 28. 18:46
FEL