Minden koronavírus-teszt negatív lett a BRSE-nél

2020. november 1. 14:55 | Hidvégi Dávid

Folytathatja a felkészülését a következő bajnoki mérkőzésére a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE, miután jó hírek érkeztek a csapathoz.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a BRSE-nél múlt héten az egyik játékos igazoltan megfertőződött a koronavírussal. A csapat felkészülésének folytatása azon múlott, hogy 48 óra múlva negatívak lesznek a tesztek vagy sem. A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE arról számolt be, hogy szerencséjükre az összes teszt negatív eredmény hozott, így a bajnokságban még veretlen együttes folytathatja az edzéseket és a felkészülést a jövő szombati, DVTK elleni találkozóra.

A BRSE fontosnak tartja megjegyezni, hogy klub a Magyar Röplabda Szövetség által előírt COVID protokoll maximális betartásával járt el. A közleményben hozzátették: bíznak benne, hogy az Extraliga minden csapata felnő ehhez a feladathoz és jelen nehéz helyzetben is tisztességesen nyújt tájékoztatást a valós helyzetről, hivatalos dokumentumokkal alátámasztva.

További programok »

Sport

Röplabda: újra pályán a csabai utánpótlás

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének döntése értelmében január 16-ától újra indítják a pandémia miatt szüneteltetett utánpótlás-bajnokságokat. Múlt hétvégén még csak három mérkőzést játszottak le, most pedig két nap alatt 140 találkozót rendeznek meg különböző korosztályokban.
18:51
FEL