Miért van körbekerítve a CsabaPark fa játszótere?

2023. október 26. 15:47 | behir.hu

Olvasóink jelezték, hogy a CsabaPark "kolbászos" játszóterét fém kordonokkal vették körül. Utánajártunk a kérdésnek!

A CsabaPark fa játszótere mintegy 10 éve készült el, azóta időről időre megtörtént az elemek karbantartása. Mint megtudtuk, a terület mostani elkerítésére már a teljes felújítás miatt volt szükség.

– A fa játszótér elemeit az eredetileg azokat kivitelező cég újítja fel, melyet az egyedi tervezés és gyártás tesz szükségessé. Az építmények és a különböző élményelemek szakmai ellenőrzése megtörtént, jelenleg a hivatalos szakértői véleményre, illetve az árajánlatra várunk – mondta el a behir.hu-nak Balla Ferenc, a Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. ügyvezetője. Hozzátette: a játszótér a közelgő téli időszak miatt várhatóan csak jövőre lesz ismét látogatható, akkor viszont már a megújult formájában várja a családokat.

További programok »

Itthon

A sorok között kortyolni – Így fonódott össze a szépirodalom a borkultúrával

A 95. Ünnepi Könyvhét helyi programkavalkádjának csendes lezárása volt a Könyvheti Borudvar, amely a Békés Megyei Könyvtár Munkácsy-udvarában kapott helyet. A szombat esti szimpóziumon a borkultúra és az irodalom kellemesen savas elegyét fogyaszthatták a megjelentek a – Vozár M. Krisztián zongoraművész révén – kis szekundokkal, tercekkel kibélelt térben.
20:56
FEL