Mi lesz a csabai Alexandrával?

A Csaba Center több egyesülettel, kiadóval tárgyal.

A Rainbow Üzletlánc Kft. által üzemeltetett 56 Alexandra-könyvesboltból 29-et új bérlők üzemeltetnek tovább könyves üzletként, 27 pedig technikai okok miatt március 1-jétől zárva tart.

A békéscsabai Csaba Center Alexandra könyvesboltja sem nyitott ki azóta. Hrabovszki György igazgatótól arról érdeklődtünk, mi lesz ennek a könyvesboltnak a sorsa.

– Jelen pillanatban az Alexandra könyvesboltot üzemeltető kft.-nek érvényes bérleti szerződése van a Csaba Centerrel. Március 1-jétől az üzlet nincs nyitva, ezért a kft. kapcsolattartójától tájékoztatást kértem arról, mikor óhajtanak kinyitni. Erre még nem kaptam választ. Ugyanakkor a sajtóban megjelent híreket olvasva megkeresett bennünket több egyesülés illetve kiadó. Ezekkel az egyesülésekkel, kiadókkal, üzletemberekkel folyamatosan tárgyalunk, számos ajánlat van bent nálunk, és tájékoztattuk az érdeklődőket a bérleti lehetőségekről. Hogy ki lesz a befutó, változik-e egyáltalán a bérlő személye, ez az elkövetkezendő néhány hétben fog kiderülni – tájékoztatta portálunkat Hravbovszki György.

 

Megosztás:

Címke: , ,